Rautasydän, valittavana monta eri väriä
Rautasydän, valittavana monta eri väriä Vaalea sydän, kirkkailla kivillä Vaalea sydän, vaaleanpunaisilla kivillä Vaalea sydän, vaaleanvihreillä kivillä Vaalea sydän, vaaleansinisillä kivillä Vaalea sydän, tummansinisillä kivillä Musta sydän, kirkkailla kivillä Musta sydän, vaaleanpunaisilla kivillä Musta sydän, sinisillä kivillä

Rautasydän, valittavana monta eri väriä

Tuire-Sini
Tuotetta rajoitettu erä.
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kauniit sydänkaulakorut, joilla on tarina.

Toimitusaika 2 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Postituskuluihin 2,90€ mahtuu useampi koru ja kosmetiikkatuote.


Kellonosat ovat kierrätettyjä ja niissä näkyy ajan patina. Kellonosat puretaan vanhoista kelloista tai vastaanotetaan kellosepiltä.

Preciosa-kristalli on kaunis Tšekkiläinen lyijytön kristalli, joka valon siihen osuessa elää täysin omaa elämäänsä. Kristallit välkehtivät valossa todella kauniisti.


Ketjun pituus on noin 70 cm ja on ruostumatonta terästä. Ketju on muodoltaan palloketjua, jota on helppo vaikka itse lyhentää saksilla tai sivuleikkureilla. Ruostumaton teräs on hyvä materiaali ketjulle, sillä siitä aiheutuu vain harvoin allergiaa, eikä siitä liukene esimerkiksi väriä. Korut ovat korumetallia, eivätkä sisällä iholle haitallista nikkeliä, lyijyä eikä kadmiumia.


Kun korua katsoo, tulee mieleen sydän, joka on saanut kipeää. Sydän, joka on myös kokenut kauniita asioita ja löytänyt aarteita. Kokonaisuutena kellonosat symboloivat aikaa. Yksittäin ne kertovat sydämen särkymisistä, menetyksistä ja luopumisista.

Timantit symboloivat elämämme tärkeitä asioita, kuten onnistumisia, perhettä ja ystäviä.

Jokainen koru on ainutlaatuinen, uniikki yksilö. Koruista saattaakin löytyä tekijän sormenjälki, ihan kirjaimellisesti.


Nämä korut sopivat hyvin lahjaksi!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet
15,00 €
15,00 €
Loppu
Nappikorvikset
15,00 €
15,00 €