Suolasaippua paketti, Turve Aktiivihiili + Tervasuola

Suolasaippua paketti, Turve Aktiivihiili + Tervasuola
Suolasaippua paketti, Turve Aktiivihiili + Tervasuola Suolasaippua paketti, Turve Aktiivihiili + Tervasuola Suolasaippua paketti, Turve Aktiivihiili + Tervasuola

Sisältää kaksi suolasaippuaa ja Luffa saippua-alustan. Saippua uutuustuoksut; Turve Aktiivihiili ja Tervasuola.

19,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Postitusmaksu tälle setille on 2,90€ ja paketti tulee suoraan kotiisi, tai vaihtoehtoisesti voit tilata suoraan ystävälle lahjaksi.

Miellyttävän voimakastuoksuiset uutuustuoksut, joihin myös miehet ovat mieltyneet. Sopii myös haastavalle ja vaikealle iholle, auttaa myös akneen ja atooppiseen ihoon.

Luonnollinen Luffa alusta saippualle. Vesi pääsee helposti valumaan ja saippua pysyy hyvänä. Luffa alustaa voi myös käyttää pesusienenä, jonka jälkeen saippua voidaan jälleen nostaa Luffan päälle kuivumaan.

Turve Aktiivihiili: 

Sisältää Suomalaista kallioturvetta ja hienonnettua aktiivihiiltä. Turve ja aktiivihiili imevät tehokkaasti epäpuhtauksia ja haitallisia aineita iholta samalla edistäen ihon kimmoisuutta, kosteutta ja pehmeyttä. Turve ja aktiivihiili myös vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa sekä lievittävät erilaisia iho-ongelmia. Tuoksuinaeteeriset öljyt: mänty, kuusi, kataja, rosmariini ja minttu. Voimakastuoksuinen.

Tervasuola: 

Sisältää aitoa Suomalaista hautatervaa, joka on valmistettu yksinomaan männynkannoista. Tervaa on pitkään ja perinteisesti käytetty hoitokeinona erityisesti ihonhoidossa erilaisia iho-ongelmia vastaan. Tämä suolasaippuasaa luonnollisesti värinsä ja täyteläisen tervaisen tuoksunsa aidosta Suomalaisesta hautatervasta.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €