Suolasaippua paketti, Ruususuola + Kuolleenmeren muta

Carita Cosmetiikka
Suolasaippua paketti, Ruususuola +  Kuolleenmeren muta
Suolasaippua paketti, Ruususuola +  Kuolleenmeren muta Suolasaippua paketti, Ruususuola +  Kuolleenmeren muta Suolasaippua paketti, Ruususuola +  Kuolleenmeren muta

Sisältää kaksi suolasaippuaa ja Luffa saippua-alustan. Ostetuimmat tuoksut; Kuolleenmeren muta ja Ruususuola.

19,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 14 - 28 työpäivää

Postitusmaksu tälle setille on 2,90€ ja paketti tulee suoraan kotiisi, tai vaihtoehtoisesti voit tilata suoraan ystävälle lahjaksi.


Miellyttävät ja rauhoittavat tuoksut. Suolasaippua sopii myös haastavalle iholle erinomaisesti mm. akne ja atooppiselle iholle.

Luonnollinen Luffa alusta saippualle. Vesi pääsee helposti valumaan ja saippua pysyy hyvänä. Luffa alustaa voi myös käyttää pesusienenä, jonka jälkeen saippua voidaan jälleen nostaa Luffan päälle kuivumaan.


Kuolleenmeren muta:

Syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa, ravitsee ihoa mineraaleilla, parantaa ihon verenkiertoa ja lieventää erilaisia iho-oireita sekä kirkastaa ihoa. Sisältää lisäksi hoitavaa kaoliinisavea. Soveltuu myös herkälle iholle kuten akneiholle. Tuoksuina eteeriset tuoksut, rosmariini ja sitruunaruoho sekä minttu.

Ruususuola:

Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoasi. Laadukkaat öljyt puolestaan hoitavat ihoasi saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Ruususuolasaippuan tuoksuna aito eteerinen ruusuöljy.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €