Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk

Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk
Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk Poikavauvan musta vaatesetti (viimeinen) 0-3kk

Lahjasetti pienelle pojalle.

40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu


Paketin arvo 49,30€


Paketti sisältää:

-  Pehmeä 3 -osainen puuvillasetti pienelle pojalle 0-3kk. Lyhythihainen body, jossa lomittaiset olkapäät, painatus edessä ja painonapit haarassa. Pitkähihainen body jossa lomittaiset olkapäät ja painonapit haarassa. Housut, jossa on joustava vyötäröresori ja ommelkuvio takapuolella. 

Laadukasta ja pehmeää100%  puuvillaa, joka tuntuu miellyttävälle iholla.


- Tossut joissa on luistonestopohjat ja tossut ovat erittäin kevyttä materiaalia. Miellyttävän tuntuiset ja ei paina pienissä jaloissa. Koko 0-3kk/ 50-62/ 10cm. Konepestävät 30-40 asteessa.


- Neuvolakorttikotelo, Banda. Neuvolakorttikotelot ovat suunniteltu suurella lämmöllä, ja tunteella. Ajatellen sitä hetkeä, kun kuulet ensimmäisen kerran yhteisen tarinanne alkaneen, siihen hetkeen kun ensimmäisen kerran katsotte toisianne silmiin. Siinä hetkessä on jotain maagista. Kaikki nämä tunteet on koottu näiden kansien väliin, sinun ja pienokaisesi yhteiselle matkalle.

Kannet ovat kirjamaisen tukevat ja päällypinta painettu. Sisällä kahdet kartonkitaskut, joihin voit neuvolakortin lisäksi säilöä mm. ajanvarauskortin sekä Kela-kortin. Loistava babyshower -lahja tulevalle vanhemmalle! 

PS.Kun lapsi ei tarvitse enää neuvolakorttia, voidaan tässä säilyttää passia, joka tekee kotelon käyttöiästä pitkän.


- Kortti Yksinkertaisen ihana onnittelukortti annettavaksi tuoreille vanhemmille! Kortti käy myös babyshowerkutsuilla annettavaksi, postitettavaksi tai lahjan viimeistelyksi. Kortin mukana tulee myös kirjekuori. 


Toimitus:

Postin lokeroautomaatti 3,99€

DB Schenker (R-paketti)  3,89€

Postipaketti, nouto postista 5,90€

Lahjapalvelu  15,00€. Paketti toimitetaan samana päivänä tilattuun osoitteeseen pääkaupunkiseudun alueella. Palvelumaksu 15,00€ sisältää paketoinnin ja toimituksen.


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €