Tyttövauvan setti, bambi

Tyttövauvan setti, bambi
Tyttövauvan setti, bambi Tyttövauvan setti, bambi Tyttövauvan setti, bambi Tyttövauvan setti, bambi Tyttövauvan setti, bambi

Valmis lahjasetti vastasyntyneelle.

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Paketin arvo 38€


Paketti sisältää:

-Super pehmeä fleeceviltti,  on pehmeä ja mukava lapsen ihoa vasten. Viltti sopii täydellisesti vaunuihin, mutta se käy yhtä hyvin kotiin sängylle, sohvalle ja lattialle alustaksi.

Viltin koko: 75 cm x 100 cm ja materiaali: 100% Polyesteriä jonka voi konepestä 30-40 asteessa.

- Pienen taulun. Taulun kuvan koko A6. Taulun saa tasolle pystyyn tai ripustettua seinälle, siinä olevasta koukusta.- Neuvolakorttikotelo, Banda. Neuvolakorttikotelot ovat suunniteltu suurella lämmöllä, ja tunteella. Ajatellen sitä hetkeä, kun kuulet ensimmäisen kerran yhteisen tarinanne alkaneen, siihen hetkeen kun ensimmäisen kerran katsotte toisianne silmiin. Siinä hetkessä on jotain maagista. Kaikki nämä tunteet on koottu näiden kansien väliin, sinun ja pienokaisesi yhteiselle matkalle.

Kannet ovat kirjamaisen tukevat ja päällypinta painettu. Sisällä kahdet kartonkitaskut, joihin voit neuvolakortin lisäksi säilöä mm. ajanvarauskortin sekä Kela-kortin. Loistava babyshower -lahja tulevalle vanhemmalle! 

PS.Kun lapsi ei tarvitse enää neuvolakorttia, voidaan tässä säilyttää passia, joka tekee kotelon käyttöiästä pitkän.


- Kortti Yksinkertaisen ihana onnittelukortti annettavaksi tuoreille vanhemmille! Kortti käy myös babyshowerkutsuilla annettavaksi, postitettavaksi tai lahjan viimeistelyksi. Kortin mukana tulee myös kirjekuori. Toimitus:

Postin lokeroautomaatti 3,99€

DB Schenker (R-paketti)  3,89€

Postipaketti, nouto postista 5,90€

Lahjapalvelu  15,00€. Paketti toimitetaan samana päivänä tilattuun osoitteeseen pääkaupunkiseudun alueella. Palvelumaksu 15,00€ sisältää paketoinnin ja toimituksen.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €