Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu

Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu
Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu Vauvakirja -Pienen suuri seikkailu

Pienen suuri seikkailu on tyylikäs, mustavalkoinen vauvakirja, johon voit tallettaa muistot odotusajasta ja vauvasi ensimmäisestä vuodesta.

38,71 €
Sisältää alv. 10.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
20%
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 14 - 28 työpäivää

Pienen suuri seikkailu on juuri sopivasti sinun mieltymyksiesi mukaan täytettävä kirja. Sen sisältö ei ole pelkkiä kyselyitä ja valmiiksi saneltua sisältöä, vaan suurin osa sivuista on vain otsikoitu. Näin voit itse päättää täytätkö sivut kuvilla, teksteillä vai molemmilla. Koska kirja on kuvitettu ihanilla käsin piirretyillä, mustavalkoisilla kuvilla, voi kirjaa käyttää myös värityskirjana jolloin siitä tulee entistäkin persoonallisempi! Kirjassa on pyritty ottamaan huomioon monenlaiset perheet, jotta kaikki voisivat tallentaa lapsensa ihanat muistot.

Kirja sisältää mm:
Sivuja odotusajalle, saapumiselle, nimelle, ensimmäisille asioille, juhlille, hammaskartalle, kiukuille, unille, sanoille, seikkailuille, ruualle jne. Myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voit kirjoittaa ja liittää kuvia mielesi mukaan.

Jokaiselle kuukaudelle on omat aukeamansa, jonka toiselle sivulle voit kirjoittaa vapaasti. Toisella sivulla on tilaa kuvalle, sekä valmiit paikat mitoille, mieltymyksille ja taidoille.


Mainio lahjaidea, odottavalle äidille tai vastasyntyneelle!


Mitat: 21 x 21 cm.

Kannet: Kovat kannet mattalaminoituna.

Sivut: 60 sivua. Laadukas 120 grammainen mattapaperi.


Suunniteltu, kuvitettu ja painettu Suomessa 10/2017


Toimitus:

Pikkupaketti 3,99€, toimitus kotiin

Postin lokeroautomaatti 3,99€

DB Schenker (R-paketti)  3,89€

Postipaketti, nouto postista 5,90€

Lahjapalvelu  15,00€. Paketti toimitetaan samana päivänä tilattuun osoitteeseen pääkaupunkiseudun alueella. Palvelumaksu 15,00€ sisältää paketoinnin ja toimituksen.

Paino:
0.44 g
Arvostelut 0 arvostelua
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €