Aika -kirkas hopea

Aika -kirkas hopea
Aika -kirkas hopea

Kauniit ja välkehtivät pöllökorut vanhoista kellonosista. Jokainen riipus on yksilöllinen

15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 14 - 28 työpäivää

Kellonosat symboloivat kantajan mennyttä ja tulevaa aikaa. Kirkkaat ja välkehtivät kivet, kertovat elämän hienoista hetkistä.

Todella suosittu tuote, jota ostetaan paljon myös lahjaksi. Koru jossa on ajatusta.

Mikäli toivot lahjapaketointia tuotteelle, kirjoita toiveesi tilauksen yhteydessä lisätietoja kohtaan.Voimme toimittaa myös suurempia eriä tilauksesta, tällöin ota yheyttä asiakaspalveluumme. Saat alennuksen ja toivoa korut omilla väreillä ps@pikkusydan.fi.Tällöin toimitusaika on noin kaksi viikkoa.Suosittelemme postitustavaksi: 

Postin kirje 2,90,-

Pikkupsketti 3,90,-


Tuotetiedot: 

Kellonosat ovat kierrätettyjä ja niissä näkyy ajan patina. Kellonosat puretaan vanhoista kelloista tai vastaanotetaan kellosepiltä.

Preciosa-kristalli on kaunis Tšekkiläinen lyijytön kristalli, joka valon siihen osuessa elää täysin omaa elämäänsä. Kristallit välkehtivät valossa todella kauniisti.

Ketjun pituus on noin 70 cm ja on ruostumatonta terästä. Ketju on muodoltaan palloketjua, jota on helppo vaikka itse lyhentää saksilla tai sivuleikkureilla. Ruostumaton teräs on hyvä materiaali ketjulle, sillä siitä aiheutuu vain harvoin allergiaa, eikä siitä liukene esimerkiksi väriä. Korut ovat korumetallia, eivätkä sisällä iholle haitallista nikkeliä, lyijyä eikä kadmiumia.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €