Vauvakirja - Oot niin ihana

Oot niin ihana
Vauvakirja - Oot niin ihana
Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana Vauvakirja - Oot niin ihana

Ihanan raikas ja tyylikäs vauvakirja, joka yllättää monikäyttöisyydellään. Sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille perheille.

46,50 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 7 työpäivääOot niin ihana on aivan uudenlainen, moderni kansiomallinen vauvakirja, jonka sisältö ja ulkoasu on suunniteltu yhteisöllisesti tulevien käyttäjien kanssa. Oot niin ihana sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille perhemalleille yksinhuoltajista sateenkaariperheisiin ja ydinperheisiin.


Vauvakirjan täyttäminen on ihanaa ja siitä jää rakas muisto lapselle itselleen. Monet ovat kuitenkin törmänneet pulmaan, etteivät valmiiksi painetut vauvakirjat oikein vastaa kaikkien perheiden tarpeisiin. Me kun olemme kaikki perheinä yksilöllisiä ja kaikilla vauvoilla on ihan ikioma tarinansa. Moni onkin haaveillut vauvakirjasta, josta voisi ottaa tarpeettomat sivut pois ja lisäillä juuri niitä omaan perheeseen liittyviä sivuja lisää. Oot niin ihana -vauvakirja on ratkaisu juuri tähän tarpeeseen!

Oot niin ihana on aidosti monikäyttöinen vauvakirja, joka on rakennettu kansiomuotoon. Kansiorakenteen ansiosta tämän vauvakirjan sivujen järjestystä voi muuttaa ja väliin lisätä omaakin sisältöä esimerkiksi muovitaskuissa. Mukana tuleva laatikko toimii säilytyspaikkana sekä kansiolle että muille vauvamuistoille minikokoisista sukista neuvolarannekkeeseen.

Ulkoasultaan Oot niin ihana on raikas ja sen visuaalinen ilme inspiroi sekä kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Sivujen aiheina ovat muun muassa odotus, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti. Oot niin ihana sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille perhemalleille yksinhuoltajista sateenkaariperheisiin ja ydinperheisiin.


Ominaisuudet

 • Kansio: Sisä- ja ulkopuolelta painettu magneettisuljettava flip box -kansio valkoiseksi pulverimaalatulla D-rengasmekanismilla
 • Sisäsivut: 40 laadukkaalle 300g paperille neliväripainettua irtosivua mappirei’ityksellä
 • Laatikko: Sisä- ja ulkopuolelta painettu ja mattalaminoitu pahvinen säilytyslaatikko
 • Kokonaisuuden ulkomitat: 31cm X 31cm X 7cm
 • Vauvakirjaan on saatavana myös erillinen lisäsivupaketti.

Muut tiedot

 • ISBN: 978-952-93-7470-0
 • Julkaisuvuosi: 2016
 • Sivumäärä: 40
 • Kustantaja: Ainoa Graphic Design
 • Ulkoasu, kuvitus, sisältö sekä konsepti: Ainoa Graphic Design
 • Kieli: suomi


Toimitusvaihtoehdot tälle tuotteelle:


Nouto Vantaan Louhelan kotivarastolta 0€

Postin lokeroautomaatti 3,99€

DB Schenker (R-paketti)  3,89€

Postipaketti, nouto postista 5,90€

Lahjapalvelu  15,00€. Paketti toimitetaan samana päivänä tilattuun osoitteeseen pääkaupunkiseudun alueella. Palvelumaksu 15,00€ sisältää paketoinnin ja toimituksen.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuikkukipot
5,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €