Tarina

Pikkusydämen takana on kahden lapsen äiti, joka on aina haaveillut omasta yrityksestä..

Rakastan kauniita asioita, ja käsityöt, materiaalien uusiokäyttö, luovuus ja luonnonmukaisuus ovat iso osa minua – siksi halusin luoda yritykseni juuri näiden asioiden pohjalta. Otin yhteyttä minua inspiroiviin suomalaisiin pienyrittäjiin, ja yllätyksekseni he olivat kiinnostuneita laajentamaan toimintaansa minun kauttani. Näin syntyi ajatus verkkokaupasta, joka kokoaisi saman katon alle persoonallisia ja luovia tuotteita ja tukisi samalla suomalaista käsityötä ja yrittämistä.

Pikkusydämen verkkokaupan tuotteet ovat 90 % suomalaista tuotantoa, ja toimimme yhteistyössä usean suomalaisen käsityöyrittäjän kanssa. Myymme muun muassa uniikkeja käsin valmistettuja koruja, sisustustuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa jokaisen käyttöön. Verkkokaupan tuotteet postitetaan, ja ne on mahdollista tilata myös lahjapaketissa.

Maahantuomme osan tuotteista EU:n sisältä, Saksasta ja Iso-Britanniasta. Verkkokauppamme jokaisessa tuotteessa on maininta tuotteen alkuperämaasta sekä tuotteen valmistaneesta yrityksestä.

 

Lahjapalvelu

Idea lahjapalveluun syntyi jo vuosia sitten, mutta konkretisoitui viime vuonna. Olin juuri synnyttänyt kuopukseni, kun äitini kysyi, oliko synnytyssairaalaan mahdollista lähettää toiselta paikkakunnalta mitään muuta kuin kukkia. Kävi ilmi, ettei ollut. Synnytys ja sen jälkeiset ainutkertaiset hetket ovat asioita, jotka kuitenkin haluaa muistaa aina – vaikka näihin hetkiin liittyvän lahjan kautta.

Halusin luoda ystäville, läheisille, työyhteisöille sekä kiireisille ihmisille mahdollisuuden lähettää onnittelut vastasynnyttäneelle äidille jo synnytyssairaalaan, vaivattomasti ja nopeasti. Samalla lahjapalvelu palvelee myös esimerkiksi muualla asuvia isovanhempia tai yrityksiä ja tekee lahjan valitsemisesta ja perille toimittamisesta helppoa ja vaivatonta.

Pikkusydämen lahjapakettipalvelu toimittaa lahjapaketit perille pääkaupunkiseudulle saman päivän aikana. Voit tilata lahjan joko itse annettavaksi tai suoraan lahjan saajalle, minne tahansa Helsinki-Espoo-Vantaa-alueella. Toimitusta kauemmaksi voi myös tiedustella. Lahjan toimitus pääkaupunkiseudulle sisältyy paketin hintaan, ja myös postitettaessa hinta pysyy samana.

Muokkaamme lahjapalvelua kysynnän ja kausien mukaan, ja lahjapaketteja on useita erilaisia ja erihintaisia. Synnytyssairaaloiden ohella toimitammekin lahjoja myös esimerkiksi lastenjuhliin, baby showereihin tai syntymäpäiville.

Lahjat paketoidaan kauniisti sellofaaniin, lahjapaperiin tai lahjakassiin. Lahjapakettiin kuuluu myös kortti, johon kirjoittamme halutun tervehdyksen.  Kortin sisällön voi kirjoittaa tilauksen viimeiseltä sivulta löytyvään ”viesti tilaukseen liittyen” -kohtaan. Kyseiseen kenttään voi ilmoittaa myös muita tilaukseen liittyviä asioita kuten mihin synnytyssairaalaan paketti toimitetaan.

Lahjapakettipalvelu on luotu erityisesti naisten ja äitien toiveita kuunnellen, helpottamaan lahjan antamista ja tekemään ystävien ja läheisten huomioimisesta ja hemmottelusta entistä vaivattomampaa – kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Yhteystiedot

Pikkusydän

Y-2806370-8

Eräkuja 6 D 46

01600, Vantaa

Puh. +358406744031

ps@pikkusydan.fi